KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Aktuality Josef Hayato Okamura v Jeseníku

Josef Hayato Okamura v Jeseníku

Přidáno 10. 2. 2019
Ilustrační foto

Na pozvání KDU-ČSL Jeseník nás v pondělí 21.1.2019 navštívil pan Hayato Josef Okamura, který kandiduje za KDU-ČSL do Evropského parlamentu. Setkal se s členy KDU-ČSL i s dalšími občany na besedě s názvem „Rozdělená společnost. A co s ní ?“

Beseda vzbudila mezi posluchači značný zájem a o otázky a následující diskuzi nebyla nouze. Z této diskuze vyšlo najevo, že poměrně velká lhostejnost a neúčast ve volbách u značné části občanů na jedné straně způsobuje na straně druhé rozhořčené diskuse a nespokojenost se současným stavem naší společnosti. I velká míra obav i strachu, jak to bude s naší budoucností, vede k dalšímu štěpení naší společnosti. Jak z tohoto marasmu dál mohou ukázat naši mladí občané, kteří nebudou lhostejní k tomuto vývoji, ale zúčastní se aktivně politického života v demokratických stranách naší společnosti i ve společnosti evropské. K takové účasti vyzývá pan Hayato Okamura nejen všechny naše občany, ale zejména evropské křesťany, u kterých je to vzhledem k jejich víře téměř povinnost.

VDV